Billig afslibning af gulve

Afslibning af gulve er meget morderne og billigere end hvis du skal lægge gulvtæppe for, at skjule grimme og kedelige gulve. Man kan bruge enten søm eller skruer til at fastgøre brædderne.

Billig gulvafslibning priser København

Da maskinen ikke kan kommer helt ud til hjørner, så vil der være lidt manuel skrabe arbejde til hjørnerne, Der gøres opmærksom på, at det kun er den lige forkant på dine trappetrin.

Lud eller lak?

Vi står inde for vores arbejde, og sætter en ære i altid at lave et veludført stykke arbejde. Fordelene ved en Lud + Lak behandling, er at gulvet bliver meget stærkere, samt at det næsten ikke skal vedligeholdes.

Maling af trægulve

Det betyder, at efter en afhøvling og en afslibning, kan selv de værste gulve komme til at se nye ud igen. Der gulvene skal males flere gange kan du først betræde gulve https://mitnyegulv.dk/.

Skæve gulve?

Er gulvene skæve eller beklædt med en mørk overflade, kan det være nødvendigt med en afhøvling, inden gulvet slibes.

Bejdsning af trægulve?

Bejdsning af gulve tørrer rigtig hurtig, så du kan betræde gulve efter. Vi har ingen begrænsninger for dit projekt og vi tilbyder gerne en professionel vurdering af mulighederne for dit projekts gennemførelse.

Gulvafslibning i København og på Amager

Vi kører primært i København området og på Amager, dog påtager vi os også gulvafslibnings opgaver på hele sjælland.

Vurdering af slidlaget

Inden afslibning af gulve skal slidlagets tykkelse vurderes, dermed ment om de er tykke nok og kan tåle en gulvafslibning.

Gulvafslibning i Hvidovre

Vi arbejder i Hvidovre, København og på Frederiksberg, men kører gerne rundt på hele Sjælland. Når både gulvafhøvling og gulvafslibning er færdiggjort, er det vigtigt at efterbehandle gulvet.

Traffic lak

Traffic anvendes til efterbehandling af massive og lamele trægulve som parketgulve, plankegulve der udsættes for meget stærk slidtage.