online casino
Βασικά μάρκετινγκ για χειροποίητα κοσμήματα και χονδρικό εμπόριο κοσμημάτων

Βασικά μάρκετινγκ για χειροποίητα κοσμήματα και χονδρικό εμπόριο κοσμημάτων

Το φυσικό γροθιά εμπλέκει και σφυρηλατεί, επίσης, θα χρησιμοποιηθεί επίσης συνήθως στη βιομηχανία παραγωγής κοσμημάτων σήμερα, για να βοηθήσει στη διασφάλιση της κατασκευής ενός σταθερού, πολύ κερδοφόρου προϊόντος. Την περασμένη δεκαετία, η σημερινή αγορά γνώρισε μια αναβίωση ενδιαφέροντος για χειροποίητα κοσμήματα και μια μεγαλύτερη αξία τοποθετείται ξανά σε ειδικά και περιορισμένα σχέδια κοσμημάτων απελευθέρωσης, παράγεται με παλιές διαδικασίες δημιουργίας.Image result for γυναικεια κοσμηματα

Με αυτή τη συγκεκριμένη αντικατεστημένη ζήτηση, οι τεχνίτες κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν αυξημένες πωλήσεις και αποδοχή για τα πλεονεκτήματα και τις δεξιότητές του. Αρκετές γκαλερί ειδικότητας – και ακόμη και σημαντικά εμπορικά κέντρα – λειτουργούν τώρα με μια αυξανόμενη ποικιλία χειροποίητων κοσμημάτων. Με την εμφάνιση και τη διανομή του Διαδικτύου ως μέσο εισοδήματος παγκοσμίως, πολλοί διεθνείς κοσμηματοπωλεία, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές, απολαμβάνουν επίσης τα πλεονεκτήματα του άμεσου εισοδήματος στους απομακρυσμένους πελάτες.

Η Novica φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αγορά χειροποίητων κοσμημάτων στον Παγκόσμιο Ιστό, προσφέροντας περίπου 15.000 μοναδικά σχέδια, δυναμικά από τους τεχνίτες της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Η Regina Bimadona, διευθύντρια του περιφερειακού γραφείου της Novica στο Μπαλί, η οποία είναι καλλιτέχνης κοσμημάτων, λειτουργεί απευθείας με τους κύριους αντιπροσώπους στο Μπαλί και την Java, βοηθώντας τους να παρέχουν τις συλλογές τους και τις αρχικές εμπειρίες πίσω από αυτές τις επιλογές σε ευγνώμονες πελάτες παγκοσμίως. Η Bimadona ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας στους αντιπροσώπους οι οποίοι όμως δημιουργούν βιβλιοθήκες περιορισμένης έκδοσης με παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές. Σε αυτές τις συναντήσεις, η Bimadona ανιχνεύει τις βασικές διαφορές μεταξύ χειροποίητου και μαζικής παραγωγής κοσμημάτων, καθώς και τα οφέλη και τα αρνητικά τόσο στις χειροποίητες όσο και στις μηχανοποιημένες τεχνικές.

Τα χειροποίητα κοσμήματα κατασκευάζονται από βραχίονες, αντί για μηχανικά κατασκευασμένα με μηχανές. Οι χειροποίητοι κοσμηματοποιοί χρησιμοποιούν παλιές μεταλλικές ικανότητες, απλά εργαλεία και μια μεγάλη ποικιλία πρακτικών για να δημιουργήσουν τους επιθυμητούς τύπους και σχήματα. Στα χειροποίητα κοσμήματα μπορείτε συχνά να παρατηρήσετε την εμφάνιση κάθε αντικειμένου, τη διαφορά από τα σχετικά κομμάτια. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε συχνά την εθνική μοναδικότητα, υποδεικνύοντας και μάλιστα να καταγράφετε πίσω από πολλά τέτοια στυλ, ακόμη και όταν τέτοια στοιχεία δεν παρουσιάζονται σε συνδυασμό με το κόσμημα. Οι χειροποίητες μέθοδοι κοσμήματος χρειάζονται σημαντική προσοχή, χρόνο, ικανότητα, δημιουργικότητα και αφοσίωση. Αυτό πραγματικά είναι συχνά σαφώς αναγνωρίσιμο στο ολοκληρωμένο κομμάτι, δημιουργώντας ωραία χειροποίητα κοσμήματα ξεχωρίζουν από τα μαζικά κατασκευασμένα, ομοιόμορφα αντικείμενα ανδρικα βραχιολια.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι με τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να πουν τη διαφορά μεταξύ πραγματικά χειροποίητων κοσμημάτων και κοσμημάτων μαζικής παραγωγής που μπορεί να εμφανίζονται χειροποίητα στην αρχή; Για παράδειγμα, πολλά κοσμήματα που τα άτομα βρίσκουν σήμερα σε μεγάλα εμπορικά κέντρα ενδέχεται να φαίνονται “ρουστίκ”, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι σαφώς δημιουργημένο με το χέρι.

Θα δείτε ότι τα αληθινά χειροποίητα κοσμήματα συνήθως δεν είναι ίσα με διαφορετικά κομμάτια ακριβώς του ίδιου σχεδιασμού. Είναι συχνά πιο εύκολο να εξετάσει κοσμήματα που έχει σημαντική διακόσμηση – πολλές πτυχές. Εξετάστε κάθε μεμονωμένο στοιχείο. είστε σε θέση να παρατηρήσετε συχνά ότι συνδέονται και κατασκευάζονται. Τα κοσμηματοπωλεία που παράγονται μαζικά ή μηχανικά εμφανίζονται συνήθως πιο σταθερά και ομοιόμορφα. Ορισμένα χειροποίητα κοσμήματα παραδοσιακού στιλ φαίνονται λιγότερο τέλεια από τα μηχανουργικά κοσμήματα, αν και τα χειροποίητα κοσμήματα υψηλής ποιότητας θα πρέπει να κατασκευαστούν για να διαρκέσουν και αυτό θα είναι προφανές στις λεπτομέρειες.

Ενδεχομένως αξιοσημείωτο, ανακάλυψα ότι το μηχανουργικό κόσμημα συχνά παύει να είναι ευκολότερο από τα καλά κατασκευασμένα χειροποίητα κοσμήματα. Πολλά από τα μαζικής παραγωγής κοσμήματα που προσφέρονται σήμερα ως “χειροποίητα” μπορεί να είναι πράγματι χειροποίητα, για παράδειγμα σε καταστήματα, αλλά αυτό δεν θα υποδηλώνει ότι είναι της καλύτερης ποιότητας. Οι υπηρεσίες μαζικής παραγωγής ενέχουν κατά μέσο όρο τεχνίτες για να καλύψουν τις ποσοστώσεις αποτελεσματικότητας που οδηγούν σε κακά παραχθέντα κοσμήματα, φτιαγμένα από φθηνότερους πόρους – στην πραγματικότητα όταν δημιουργείται θεωρητικά με το χέρι.